Verhoilut koti ja julkitiloissa

Verhoilemme kotien ja julkitilojen, sohvat, nojatuolit ja muut kalusteet yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Toteutamme myös mittatilaustyöt asiakkaiden toiveiden mukaan, olipa kyse kodin eteisen rahista tai yrityksen kokonaisuudesta.

 

Julkitilat

Käytämme palosuojattuja korkealaatuisia materiaaleja, toteutamme projektit sovitussa aikataulussa laadusta tinkimättä. Tarjoukset annamme kuvien tai teknisten piirrosten perusteella. Tarvittaessa voimme arvioida suuremmat projektit paikan päällä. Teollinen verhoilu koostuu vaahtomuoveista ja matalimmista joustin järjestelmistä. Tämä tekniikka perustuu kaavoituksiin ja ompeluun.  Mukana myös julkisiin tiloihin vaadittuja SL1-kankaita jotka ovat paloturvallisia.

Koteihin

Verhoilemme kotien perintöhuonekalut ja modernit kalusteet niiden tyyliin sopivilla materiaaleilla ja työtavoilla asiakkaan toiveita kuunnellen.

Otamme aina huomioon ekologisuuden ja kierrätyksen.

Vanhoissa huonekaluissa käytämme pehmusteina mm. Meriheinää ja allergiaystävällistä haapalastua joka on täysin suomalainen materiaali.

Hinta-arvion saat kuvan perusteella sähköpostitse tai käymällä liikkeessämme.

Hinta muodostuu kalusteen korjaustarpeesta, täytemateriaalista, kankaasta. Lisäksi valmistamme sohviin ja nojatuoleihin irtohuppuja mittatilaustyönä.

Kankaat

Laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja kotien ja julkitilojen kalusteisiin. Autamme mielellämme oikeiden materiaalin tunnun ja kuosin löytämisessä.
Monipuolisesta verhoilukangasvalikoimasta löydät helposti käyttöösi ja tyyliisi sopivia kankaita. Kaikki laatukankaat on testattu käyttöä ja kulutusta kestäviksi.  Liikkeestämme löydät laajan värivalikoiman erilaatuisia verhoilunahkoja ja keinonahkoja.

Teemme perinteistä verhoilua, antiikki- ja tyylihuonekaluille. Perinteisessä verhoilussa käytämme vanhanajanmateriaaleja kuten meriheinää, haapalastua, hevosenjouhta, pystyjoustimia. Tekniikka on täysin uniikkia käsityötä ja vaatii tekijältään kärsivällisyyttä, tarkkaa kättä ja kolmiuloitteisuuden tajua.

 
Suoritamme kalusteiden kunnostuksiin hinta-arviointeja ja kangasesittelyjä asiakkaiden kotona. Kuljetuspalvelumme hoitaa kalusteiden noudon ja palautuksen asiakkaan kotiovelle.
Close Menu
×
×

Cart

[contact-form-7 404 "Not Found"]